Το πλαίσιο «Ναι» θα πρέπει να επιλεγεί εάν ο αιτών για

 Μέρος Ι. Προσωπικές Πληροφορίες

(1) Όνομα αιτούντος. Ο υποψήφιος για εργασία, ο οποίος θα υποβάλει αυτήν την αίτηση, θα πρέπει να ταυτοποιηθεί στην αρχή αυτής της διαδικασίας. Το όνομά του/της αναμένεται στην τυπική παρουσίαση των "First", "Middle" και "Last" όπου ζητείται.


(2) Τρέχουσα ημερομηνία.


(3) Διεύθυνση. Η διεύθυνση κατοικίας του Αιτούντος Εργασία πρέπει να διανεμηθεί στην επόμενη περιοχή. Για το σκοπό αυτό παρέχονται δύο γραμμές. Δεν συνιστάται η χρήση P.O. Διεύθυνση θυρίδας εκτός αν είναι απολύτως απαραίτητο. Οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, Εργοδότες θα χρειαστούν τη διεύθυνση κατοικίας κάθε δυνητικού Υπαλλήλου για να υποστηρίξουν έναν έλεγχο ιστορικού.


(4) Διεύθυνση Email. Ο υποψήφιος για εργασία θα πρέπει να μπορεί να παρέχει μια έγκυρη διεύθυνση email που παρακολουθείται ενεργά.


(5)Αριθμός τηλεφώνου. Πολλοί πιθανοί εργοδότες θα επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τον αιτούντα για σημαντικά θέματα, ερωτήσεις ή αποφάσεις. Το κινητό τηλέφωνο ή/και οι αριθμοί τηλεφώνου του σπιτιού του Αιτούντος Εργασία θα πρέπει να εμφανίζονται μαζί με τα άλλα στοιχεία επικοινωνίας του/της.

(6) Αριθμός Κοινωνικής Ασφάλισης. Ένα γενικά αποδεκτό και εξαιρετικά αξιόπιστο μέσο για την επαλήθευση της ταυτότητάς του είναι ο αριθμός κοινωνικής ασφάλισης του/της. Ως εκ τούτου, έχει δεσμευτεί μια συγκεκριμένη περιοχή για την εμφάνιση του αριθμού κοινωνικής ασφάλισης του αιτούντος για εργασία.

Read  more

http://byrl.me/W9UoL5Y
http://byrl.me/0bPTpzf
http://byrl.me/VZ1kcBA
http://byrl.me/ODBRQkU
http://byrl.me/F8akbEh
http://byrl.me/JeC7MOh

(7) Ημερομηνία διαθέσιμη. Θα πρέπει να αναφέρεται η ημερολογιακή ημερομηνία κατά την οποία ο υποψήφιος για εργασία είναι σε θέση να εργαστεί για πρώτη φορά σωματικά.


(8) Επιθυμητή αμοιβή. Το ποσοστό αμοιβής που αναμένεται από τον αιτούντα για εργασία μπορεί να οριστεί ως ένα ποσό σε δολάρια που καταβάλλεται ανά ώρα ή ένας καθορισμένος ετήσιος μισθός. Η παραγωγή αυτών των πληροφοριών θα πρέπει να γίνεται ως ποσό σε δολάρια, ακολουθούμενο από το επιλεγμένο πλαίσιο ελέγχου "Ώρα" ή "Μισθός".


(9) Επιθυμητή απασχόληση.


(10) Ζητείται καθεστώς απασχόλησης. Θα πρέπει να υποδεικνύεται εάν ο υποψήφιος για εργασία αναζητά «Πλήρης απασχόληση», «Μερική Απασχόληση» ή «Εποχιακή» απασχόληση. Εάν ο υποψήφιος για εργασία είναι ευέλικτος, τότε μπορεί να επιλεγεί οποιοσδήποτε συνδυασμός αυτών των πλαισίων ελέγχου, εφόσον ταιριάζει με την πρόθεση του αιτούντος εργασία.

Read more

http://byrl.me/fyl8uIn
http://byrl.me/t8Il85F
http://byrl.me/GYsIoZ0
http://byrl.me/sI4qN3h
http://byrl.me/pAhrCmY
http://byrl.me/iTMHC1z


Μέρος II – Επιλεξιμότητα για απασχόληση

(11) Νομική επιλεξιμότητα για εργασία. Η ικανότητα να εργάζεται νόμιμα στις Ηνωμένες Πολιτείες θα πρέπει να είναι ένα από τα προσόντα του αιτούντος εργασία. Εάν ναι, το πλαίσιο «Ναι» θα πρέπει να επισημανθεί ή να επιλεγεί. Διαφορετικά, εάν ο υποψήφιος για εργασία δεν είναι σε θέση να εργαστεί νόμιμα στις Ηνωμένες Πολιτείες (δηλαδή μπορεί να απαιτήσει Χορηγία), θα πρέπει να επιλεγεί το πλαίσιο "Όχι".


(12) Προηγούμενο ιστορικό με τον εργοδότη. Το πλαίσιο «Ναι» θα πρέπει να επιλεγεί εάν ο αιτών για εργασία έχει εργαστεί για τον εργοδότη που αποδέχεται αυτήν την αίτηση. Εάν όχι, τότε θα πρέπει να σημειωθεί το πλαίσιο "Όχι". Λάβετε υπόψη ότι εάν ο υποψήφιος για εργασία έχει εργαστεί για αυτόν τον Εργοδότη πριν από τότε πρέπει να συμπεριληφθεί σε αυτήν την ενότητα μια προσκόμιση της πρώτης ημερολογιακής ημερομηνίας και της τελευταίας ημερολογιακής ημερομηνίας της περιόδου απασχόλησής του/της σε αυτόν τον Εργοδότη.


(13) Ποινικό Κατάσταση. Θα πρέπει να διαπιστωθεί το ποινικό ιστορικό του αιτούντος για εργασία. Εάν δεν έχει καταδικαστεί ποτέ για έγκλημα (σε κακούργημα), τότε πρέπει να επιλεγεί το πλαίσιο «Όχι». Εάν όχι, τότε το πλαίσιο «Ναι» θα πρέπει να επισημανθεί ή να επιλεγεί και θα πρέπει να τεκμηριωθεί μια συζήτηση σχετικά με τη φύση της καταδίκης σχετικά με τις περιστάσεις που οδήγησαν στην καταδίκη καθώς και το αποτέλεσμά της.

Read  more

http://byrl.me/LoSxbXG
http://byrl.me/EDuZCE2
http://byrl.me/4MCge8r
http://byrl.me/uG8QLQX
http://byrl.me/QAHMZEF
http://byrl.me/lQm9mig


Μέρος III – Εκπαίδευση

(14) Λύκειο. Για αυτήν την αίτηση απαιτείται ένα σύντομο ιστορικό του ακαδημαϊκού ιστορικού του Υποψηφίου για εργασία. Έτσι, το όνομα του γυμνασίου στο οποίο φοίτησε θα πρέπει να αναφέρεται μαζί με την πόλη και την πολιτεία όπου βρίσκεται.


(15) Ημερομηνία Συμμετοχής. Απαιτούνται η πρώτη και η τελευταία ημερολογιακές ημερομηνίες κατά τις οποίες ο υποψήφιος για εργασία φοίτησε στο ονομαζόμενο λύκειο.


(16) Κατάσταση ολοκλήρωσης. Το πλαίσιο «Ναι» θα πρέπει να επισημαίνεται εάν ο υποψήφιος για εργασία αποφοίτησε από το γυμνάσιο και το πτυχίο που απέκτησε πρέπει να διανεμηθεί. Εάν ο υποψήφιος για εργασία δεν αποφοίτησε από το γυμνάσιο, τότε θα πρέπει να σημειωθεί το πλαίσιο «Όχι».




(17) Κολλέγιο. Εάν ο υποψήφιος για εργασία φοίτησε στο κολέγιο, τότε το πλήρες όνομα αυτού του κολεγίου ή πανεπιστημίου θα πρέπει να εμφανίζεται μαζί με την πόλη και την πολιτεία όπου μπορεί να βρεθεί.


(18) Ημερομηνία Συμμετοχής. Σε αυτήν την ενότητα θα χρειαστούν τόσο η πρώτη ημερομηνία της θητείας του/της Αιτούντα για εργασία στο κολέγιο όσο και η τελική ημερομηνία φοίτησής του/της.


(19) Κατάσταση πτυχίου. Εάν ο υποψήφιος για εργασία είναι απόφοιτος κολεγίου, τότε πρέπει να επιλεγεί το πλαίσιο με την ένδειξη «Ναι» και να επιλεγεί το πτυχίο που απέκτησε. Διαφορετικά, εάν δεν κέρδισε πτυχίο, τότε πρέπει να σημειωθεί το πλαίσιο «Όχι».

Read more

http://byrl.me/l4eqViZ
http://byrl.me/ygS48Gp
http://byrl.me/25hw1GT
http://byrl.me/pZT8yi7
http://byrl.me/57SsmTL


(20) Άλλες Εκπαιδευτικές Εγκαταστάσεις ή Μαθήματα. Θα πρέπει να περιλαμβάνεται αρχείο οποιουδήποτε άλλου είδους εκπαίδευσης που έχει αποκτήσει ο υποψήφιος για εργασία. Για παράδειγμα, εάν ο υποψήφιος για εργασία φοίτησε σε εμπορική σχολή, το όνομα του σχολείου μαζί με την πόλη, την πολιτεία, τις ημερομηνίες παρακολούθησης και το πτυχίο ή την πιστοποίηση που έλαβε ο αιτών για εργασία θα πρέπει να διανεμηθούν για επανεξέταση.


(21) Ημερομηνία Έναρξης και Τελική Ημερομηνία Παρακολούθησης.


(22) Χορηγείται Πτυχίο ή Πιστοποιητικό. Το πιστοποιητικό που κέρδισε ο υποψήφιος για εργασία στην άλλη Εκπαιδευτική Εγκατάσταση ή Μάθημα που παρακολούθησε απαιτείται για την ολοκλήρωση αυτού του τομέα.



Μέρος IV – Προηγούμενη Απασχόληση

(21) Εργοδότης 1. Οι περισσότεροι εργοδότες θα επιθυμούν να επανεξετάσουν

Comments